Oferta ECG + Eco Doppler + Nutritie

Luna aceasta beneficiezi de reducere 20%

Centrul medical actmed, va ofera servicii de ecografie la pret redus numai in perioada 20 octombrie – 20 noiembrie.

Cabinetele centrului medical

Centrul Actmed pune la dispozitie in sectorul 5 cabinete dotate cu aparatura ultra-moderna folosita numai de cei mai buni doctori cu renume si experienta in domeniu.

Pediatrie

Pediatrie

Cabinetul medical de pediatrie Actmed se ocupa cu bolile copilului de la nastere pe toata perioada copilariei.

Pneumologie

Pneumologie

Cabinetul medical de Pneumologie se dedica studiului si tratamentului bolilor de plamani, de bronhii, ale pleurei si ale mediastinului (spatiul situat intre plamani).

Obstetrica / Ginecologie

Obstetrica / Ginecologie

Cabinetul de Ginecologie se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii și a nașterii, precum și cu asistența în timpul nașterii și în perioada de lăuzie.

Cardiologie

Cardiologie

Cabinetul de cardiologie Actmed care se ocupă cu studiul anatomiei, fiziologiei și patologiei inimii și al bolilor de inimă.

Diabet si boli de nutritie

Diabet si boli de nutritie

Totalitatea proceselor fiziologice prin care organismele își procură hrana necesară creșterii și dezvoltării, obținerii energiei pentru desfășurarea proceselor vitale, refacerii țesuturilor etc

Analize de laborator

Analize de laborator

Analizele medicale sunt facute pentru verificarea starii de sanatate, dar si pentru diagnosticarea unei afectiuni, pentru evaluarea severitatii unei boli ori pentru monitorizarea raspunsului pe care organismul il are la un anumit tratament.

Ecografie

Ecografie

Ecografia abdominală sau ultrasonografia abdominală este o metodă de examinare imagistică a organelor abdominale cu ultrasunete. Ea se realizează cu ajutorul aparatului numit ecograf. Este o tehnică neinvazivă și rapidă, considerată o explorare de rutină.