Centrul Medical ActMed din Bucuresti sector 5, este o clinica multidisciplinara care vă oferă o gamă largă de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de către pacienţi în regim de consultaţii şi investigaţii contra cost, oferindu-vă un act medical complet si profesionist.

Pentru ca dumneavoastră sa ne gasiţi cât mai usor, Centrul Medical ActMed iși desfăşoară activitatea într-un punct ultracentral de lucru, în Bucuresti pe strata Sirenelor nr.91.

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în documentele atașate.

Pediatrie

Centrul de Pediatrie

Ramura a medicinii care se ocupa cu bolile copilului de la nastere pana la varsta de 16 ani.

Pneumologie

Centrul de Pneumologie

Specialitate medicala care se dedica studiului si tratamentului bolilor de plamani, de bronhii, ale pleurei si ale mediastinului (spatiul situat intre plamani).

Obstetrica / Ginecologie

Centrul de Obstetrica / Ginecologie

Ramură a chirurgiei care se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii și a nașterii, precum și cu asistența în timpul nașterii și în perioada de lăuzie.

Cardiologie

Centrul de Cardiologie

Ramură a medicinei interne care se ocupă cu studiul anatomiei, fiziologiei și patologiei inimii și al bolilor de inimă.

Diabet si boli de nutritie

Centrul de Diabet si boli de nutritie

Totalitatea proceselor fiziologice prin care organismele își procură hrana necesară creșterii și dezvoltării, obținerii energiei pentru desfășurarea proceselor vitale, refacerii țesuturilor etc

Analize de laborator

Centrul de Analize de laborator

Analizele medicale sunt facute pentru verificarea starii de sanatate, dar si pentru diagnosticarea unei afectiuni, pentru evaluarea severitatii unei boli ori pentru monitorizarea raspunsului pe care organismul il are la un anumit tratament.

Ecografie

Centrul de Ecografie

Ecograf care se poate utiliza pentru ecografie abdominală. Sondă, care se aşează pe peretele abdominal. Imaginea ecografică a rinichiului. Ecografia abdominală sau ultrasonografia abdominală este o metodă de examinare imagistică a organelor abdominale cu ultrasunete. Ea se realizează cu ajutorul aparatului numit ecograf. Este o tehnică neinvazivă și rapidă, considerată o explorare de rutină.