Centrul medical in Cotroceni

Centrul medical in Cotroceni

Centrul medical Actmed ofera pachete avantajoase si complete de imagistica pentru controlul anual de rutina special pentru barbati si femei. Pastreaza-ti sanatatea si depisteaza afectiunile in lipsa simtomelor din stadii incipiente.

Centru medical Cotroceni sector 5
Centru medical Cotroceni sector 5

Cu o experienta de peste 10 ani al doctorilor in domeniul medical privat, Centrul Medical Actmed din sectorul 5 ofera pacientilor sai o gama completa de analize de laborator si medicina a muncii.

Investitiile in aparatura medicala de ultima ora, largirea ariei de acoperire a serviciilor medicale precum si colaborarea cu o intreaga echipa de medici bine pregatiti sunt principalele preocupari ale companiei noastre, astfel incat pacientii care apeleaza la serviciile noastre sa fie pe deplin multumiti.

Centrul Actmed se afla in Cotroceni – sector 5 si este dotat cu aparatura moderna de ultima generatie si dispune de experienta celor mai buni doctori in domeniu. Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în paginile atașate siteului actmed.ro.

Pediatrie

Centrul de Pediatrie
Actmed Cotroceni

Ramura a medicinii care se ocupa cu bolile copilului de la nastere pe toata durata copilariei.

Pneumologie

Centrul de Pneumologie
Actmed Cotroceni

Specialitate medicala care se dedica studiului si tratamentului bolilor de plamani, de bronhii, ale pleurei si ale mediastinului (spatiul situat intre plamani).

Obstetrica / Ginecologie

Centrul de Obstetrica / Ginecologie
Actmed Cotroceni

Ramură a chirurgiei care se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii și a nașterii, precum și cu asistența în timpul nașterii și în perioada de lăuzie.

Cardiologie

Centrul de Cardiologie
Actmed Cotroceni

Ramură a medicinei interne care se ocupă cu studiul anatomiei, fiziologiei și patologiei inimii și al bolilor de inimă.

Diabet si boli de nutritie

Centrul de Diabet si boli de nutritie
Actmed Cotroceni

Totalitatea proceselor fiziologice prin care organismele își procură hrana necesară creșterii și dezvoltării, obținerii energiei pentru desfășurarea proceselor vitale, refacerii țesuturilor etc

Analize de laborator

Centrul de Analize de laborator
Actmed Cotroceni

Analizele medicale sunt facute pentru verificarea starii de sanatate, dar si pentru diagnosticarea unei afectiuni, pentru evaluarea severitatii unei boli ori pentru monitorizarea raspunsului pe care organismul il are la un anumit tratament.

Ecografie

Centrul de Ecografie
Actmed Cotroceni

Ecograf care se poate utiliza pentru ecografie abdominală. Sondă, care se aşează pe peretele abdominal. Imaginea ecografică a rinichiului. Ecografia abdominală sau ultrasonografia abdominală este o metodă de examinare imagistică a organelor abdominale cu ultrasunete. Ea se realizează cu ajutorul aparatului numit ecograf. Este o tehnică neinvazivă și rapidă, considerată o explorare de rutină.